<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34198>>.

La Paeria millora la seguretat viària al carrer Enric Farreny urbanitzant un tram de vorera pendent

L’actuació, que té un cost de 22.053 euros, afecta l’espai situat entre l’avinguda de les Germanies i el carrer Periodista Trapa, i millorarà la mobilitat en l’entorn de l’escola Ciutat Jardí 

L’actuació, que té un cost de 22.053 euros, afecta l’espai situat entre l’avinguda de les Germanies i el carrer Periodista Trapa, i millorarà la mobilitat en l’entorn de l’escola Ciutat Jardí 

La regidoria d’Urbanisme ha iniciat el procés de contractació de les obres de millora del carrer Enric Farreny, en el tram comprès entre Periodista Trapa i l’avinguda de les Germanies, al barri de Ciutat Jardí. Es tracta d’un tram que actualment no té vorera on es durà a terme la urbanització bàsica d’aquest element, incloent-hi també la creació d’escocells i connexions per a la instal·lació del reg per a la futura plantació d’arbres, el soterrament d’una línia elèctrica de baixa tensió i l’adequació del clavegueram, d’acord amb l’empresa concessionària.

L’actuació permetrà reordenar l’encreuament d’Enric Farreny amb Germanies, millorant la mobilitat en l’entorn de l’escola Ciutat Jardí, ja que donarà continuïtat a la vorera que ve de l’escola per Enric Farreny.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha destacat que la urbanització d’aquest espai era una demanda del veïnat i una necessitat clara per millorar la seguretat viària en aquest punt. “Es tracta d’una de les actuacions de microurbanisme que estem prioritzant per tal d’endreçar racons de la ciutat que no compten amb unes condicions mínimes i que poden comportar problemes de seguretat viària”, ha assenyalat Postius. 

L’actuació compta amb un pressupost d’execució de 22.053,57 euros i els treballs, que s’iniciaran un cop l’obra estigui adjudicada, tenen una durada prevista d’un mes. Inclouen l’esbrossada i demolició del paviment existent, la instal·lació d’una vorera de llambordes de panot de 3,5 metres d’amplada a la línia de façana de les edificacions existents, tot i que el pas serà més estret en el tram que dona al carrer Periodista Trapa, per l'existència d'un habitatge no alineat amb el carrer. En una fase posterior està previst adequar l’enllumenat i la plantació d‘arbres.