La Paeria trasllada al Club de Futbol Pardinyes la voluntat de renovar la gespa artificial del camp

El primer tinent d’alcalde Toni Postius i el regidor d’Esports, Sergio González, han visitat el club i han assegurat que s’hi està treballant, per reposar aquesta gespa i la d’altres instal·lacions municipals

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, i el regidor d’Esports i Activitat Física, Sergio González, han visitat aquest vespre el Club de Futbol Pardinyes per conèixer quines són les necessitats amb què es troba l’entitat, sent una de les principals la renovació de la gespa artificial del camp. Postius ha traslladat al seu president, Carlos García, i a la resta de membres de la junta, la voluntat de la Paeria d’abordar aquesta qüestió, en aquest camp i en altres instal·lacions esportives municipals que es troben en la mateixa situació. El tinent d’alcalde ha assegurat que hi estan treballant des de fa temps i que s’està pendent de l’aportació financera.
El regidor d’Esports ha manifestat que l’equip de govern comparteix la preocupació dels jugadors i les jugadores, dels equips tècnics, i de les seves famílies, davant l’estat actual de la gespa i s’ha compromès a seguir treballant per posar fil a l’agulla perquè es pugui fer el canvi i evitar així la lesió dels jugadors/es.

En el recorregut per les instal·lacions, també s’han posat sobre la taula altres temes que calen resoldre, com són la cimentació del perímetre del camp de futbol 7 o les millores en l’enllumenat. El tinent d’alcalde ha pres nota de les actuacions més urgents i ha assegurat que s’estudiaran per tractar-les al més aviat possible.