Comerços del Centre Històric i de Magraners lliuren els premis de la campanya COMPRA I GUANYA “Barris Antics”

Els premis consisteixen en visites als municipis de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes per tal de conèixer el seu patrimoni, les seves tradicions i la seva gastronomia

La regidora de Consum, Comerç i Mercat, Marta Gispert, ha visitat aquest divendres els 16 comerços del Centre Històric que han participat en la campanya de dinamització comercial COMPRA I GUANYA “Barris Antics”. Gispert ha fet el lliurament dels premis de la campanya als establiments del Centre Històric. Igualment ha visitat Magraners, acompanyada de la presidenta de l'Associació de Comerciants i Empresaris del barri, Dolores Garzón, i ha lliurat els premis als 15 establiments participants.
La situació de pandèmia actual ha ocasionat un canvi en el protocol de lliurament dels premis de la campanya que, fins ara, s’havia fet en un acte presencial amb l’assistència d’establiments participants i guardonats. Enguany, però, ha estat cada establiment el que ha lliurat el premi a les persones que van resultar premiades gràcies a les butlletes que van emplenar a les diferents botigues.
Els premis que s’han lliurat avui consisteixen en visites als municipis de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, per donar a conèixer els diferents patrimonis, tradicions i la gastronomia. El premi que ofereix Lleida és un cap de setmana a la ciutat, el maig de 2021, coincidint amb la Fira de Titelles.
L’edició 2020 de la campanya COMPRA I GUANYA ‘Barris Antics’ es va desenvolupar de l’1 al 31 d’octubre, amb la implicació d’un centenar de comerços del Centre Històric i de Magraners, que s’hi incorporava per primera vegada.