La Paeria promou la participació del veïnat al Consell de Zona de Camp d’Esports, Ciutat Jardí i entorns

En la reunió celebrada ahir al vespre s’hi va tractar la valoració de la recollida porta a porta, així com altres iniciatives que s’estan duent a terme en aquests dos barris, especialment la metodologia de treball per dur a terme la proposta veïnal del “Parc de les Arts”


L’Ajuntament de Lleida continua treballant amb els Consells de Zona per crear espais participatius i de proximitat on el veïnat i les entitats del barri puguin informar-se, presentar propostes i opinar sobre temes d’interès per a la comunitat.

Ahir al vespre va tenir lloc el Consell de Zona 06 corresponent a Camp d’Esports, Ciutat Jardí i entorns on es va parlar sobre la valoració de la recollida de residus porta a porta i d’altres qüestions de l’àmbit urbanístic, com són el nou carril bici de Fleming, els futurs usos del “Parc de les Arts” i els de la zona verda de Ciutat Jardí. També s’hi va debatre quina ha de ser la metodologia de treball per dur a terme les propostes veïnals com la del “Parc de les Arts”.

La regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció, Elena Ferre, va reiterar la importància de posar eines a l’abast de la ciutadania per crear entorns plurals on interactuar i va convidar els veïns i les veïnes a participar-hi activament. El primer tinent d’alcalde, Toni Postius, com a regidor de barri, va presidir el consell d’ahir al vespre, al qual també van assistir el tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, i la regidora Ferre.