Jornades informatives sobre la Ciutat 30 i la nova mobilitat

Tindran lloc els dies 23 i 25 de novembre telemàticament i hi podran participar els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin amb inscripció prèvia

L’Ajuntament de Lleida organitza, els dies 23 i 25 de novembre, sengles jornades informatives sobre la nova mobilitat a la ciutat arran de la recent aplicació de la velocitat 30 a tots els carrers de la ciutat, excepte les vies principals.
Degut a la pandèmia, aquestes jornades se celebraran telemàticament i hi podran participar els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin per mitjà d’inscripció prèvia.
En la jornada hi intervindran el Regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, tècnics de la Regidoria i comandaments de la Guàrdia Urbana que exposaran amb detalls tots els canvis que ha suposat la implementació del projecte Ciutat 30 i els objectius de la posada en marxa d’aquesta mesura. Les associacions del BACC, VMP i la FAVL també intervindran en les xerrades per exposar els beneficis de la mesura implementada. Joan Ramon Castro ha animat la ciutadania ha apuntar-se a les jornades per poder conèixer amb detall els principals canvis que suposen per a la mobilitat i però també per al medi ambient, fixar en 30 el límit de velocitat a tota la ciutat.
En aquestes sessions, que es duran a terme de manera virtual per la pandèmia, els participants podran formular preguntes als ponents.
Les xerrades tindran lloc els dies 23 i 25 de novembre de les 19h a les 20h.