La regidora Elena Ferre clourà els actes del Dia Internacional del Voluntariat a Lleida

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una jornada sota el títol ‘El Voluntariat que transforma’

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una jornada sota el títol ‘El Voluntariat que transforma’

La regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció de l’Ajuntament de Lleida, Elena Ferre, clourà els actes del Dia Internacional del Voluntariat a Lleida, que la Federació Catalana de Voluntariat Social ha organitzat pel dijous, 3 de desembre, i que enguany tindran un format virtual, a conseqüència de la pandèmia.

La jornada, que tindrà per títol ‘El Voluntariat que transforma’, vol reconèixer la figura del voluntariat en un any on la tasca de les persones voluntàries amb les entitats lleidatanes ha esdevingut més important que mai.
El president de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Jordi Balot, acompanyat del vicepresident de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, seran els encarregats de donar la benvinguda als participants, abans d’abordar els reptes del voluntariat i alguns exemples de bones pràctiques en un acte moderat i conduït per la comunicadora i presentadora del programa ‘Igual que jo’, Empar Rovira.
Un dels moments destacats de l’acte serà una taula d’experiències amb la participació de diferents entitats: AECC Catalunya contra el Càncer, Càritas Diocesana de Lleida i la Cooperativa l’Olivera. També es farà la projecció d’una peça audiovisual amb el títol ‘Joves i voluntariat’ i l’acte comptarà amb la presència de la professora de la Facultat de Psicologia, Educació i Treball Social de la Universitat de Lleida, Carolina Blàvia.
La cloenda comptarà amb les intervencions de la Coordinadora de la FCVS-Lleida, Rosa Palau, i de la regidora Elena Ferré, que tancarà l’acte.