El VII Ensemble interpreta aquest dijous “El Septet de Beethoven” a l’Auditori

En motiu del 250è aniversari del naixement d’aquest músic il·lustre, la formació de cambra integrada per membres de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC oferirà aquest concert

En motiu del 250è aniversari del naixement de L. van Beethoven, l’OJC presenta aquest dijous, 3 de desembre, a les 20.00 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados, una de les seves obres cambrístiques més significatives, el conegudíssim Septet. La seva interpretació anirà a càrrec del VII Ensemble, formació de cambra integrada per membres de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC.

El concert, que s’emmarca en la programació de LaTemporada Lleida, començarà amb un arranjament per a aquesta formació de l’obra Kol Nidrei del compositor alemany Max Bruch. Una obra escrita a finals del segle XIX, originalment per a violoncel i orquestra, inspirada en la veu dels rapsodes i en els cants litúrgics de les sinagogues.

A continuació, i com a plat fort, podrem escoltar el Septet en Mi bemoll Major Op. 20. Compost l’any 1800, va ser una obra del primer període creatiu de Beethoven, coincidint en el temps amb la seva Primera Simfonia. És considerada una composició encara d’estil clàssic, però ja força evolucionada.

Les entrades, 11 € la general, 9 € la reduïda i 7 € per als Amics de l’OJC, es poden comprar als webs de LaTemporada Lleida i de l’Auditori Municipal Enric Granados.