El tinent d'alcalde Paco Cerdà es reuneix amb Pimec Joves i Autònoms Pimec

El tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria de la Paeria, Paco Cerdà, s'ha reunit avui amb Júlia Arnó, presidenta de Pimec Joves, i Laura Sánchez, presidenta d’Autònoms Pimec, per establir el Pla d’Acció 2020-2021 amb el punt de partida de la signatura d’un conveni de col·laboració. La trobada s'ha realitzat a la seu de Pimec Joves. 

 

Aquest conveni pretén marcar un calendari de reunions periòdiques de seguiment i validació de les actuacions que es proposen, entre elles, participar activament en un nou programa de reactivació econòmica que incentivi una emprenedoria àgil del talent lleidatà. 

 

Des de les dues sectorials de Pimec es promouen trobades empresarials de treball, formació, networking i benchmarking (visites a empreses i conèixer casos d’èxits de Lleida). Aquest nou conveni permetrà consolidar i ampliar el ventall d’actes

 

Gràcies a aquesta col·laboració, a la vegada, es podrà oferir a les persones emprenedores, autònomes i empresàries un major accés a la informació i mentoratge; un increment de la transparència i major focalització del treball, per la qual se sol·licita des de Pimec un cens del teixit empresarial de la pime a Lleida; i accessos a ajuts entre altres mesures.