L’exposició de la campanya “Treu les etiquetes, descobreix les persones” arriba al Palau de la Paeria

La tinent d’alcalde Sandra Castro ha visitat avui la mostra amb fotografies de gran format, que s’hi podrà veure fins al 15 de desembre i que convida a difondre la diversitat cultural, religiosa i sexual que hi ha a la ciutat i combatre els estereotips

El pati del Palau de la Paeria acull des d’avui i fins al dimarts 15 de desembre l’exposició de la campanya “Treu les etiquetes, descobreix les persones”, que impulsa la regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes per tal de promoure la diversitat cultural, religiosa i sexual que hi ha a la ciutat i combatre els estereotips i prejudicis.

La tinent d’alcalde Sandra Castro ha visitat avui aquesta mostra i ha destacat la importància de respectar la diversitat des de la tolerància, com a via també per a promoure una major cohesió social.

La mostra la formen deu plafons de gran format on hi ha apareixen deu persones. Per una banda, hi ha una fotografia on surt la persona amb la boca tapada per un missatge despectiu i, al costat, una altra on apareix sencera, convidant a conèixer-la pel seu nom, sense etiquetes.

La campanya “Treu les etiquetes, descobreix les persones” s’ha treballat conjuntament amb les associacions de persones migrades, comunitats religioses i del col·lectiu LGTBIQ+ per conscienciar la ciutadania sobre la diversitat cultural, religiosa i sexual de Lleida, així com per oferir estratègies per combatre els estereotips, tòpics i prejudicis.

A més d’aquesta mostra fotogràfica, la campanya compta amb càpsules de vídeo que s’emeten a Lleida Televisió i dos autobusos urbans retolats.