<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34393>>.

Turisme de Lleida prepara una guia turística adaptada a les persones sordes

Incorporarà codis QR per accedir a explicacions en vídeo amb llengua de signes

Incorporarà codis QR per accedir a explicacions en vídeo amb llengua de signes

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, s’ha reunit avui amb el Cercle d’Artistes Sords Units per valorar una col·laboració que ha de culminar en una guia turística adaptada i pensada per a les persones sordes.

La guia, de format breu, estarà escrita en català i incorporarà entrades en vídeo i codis QR a través dels quals es pot seguir la mateixa explicació escrita en la llengua dels signes. D’aquesta manera, es pot fer un recorregut pels principals llocs d’interès històric i cultural de la ciutat de Lleida, igualment com s’està realitzant ja a Barcelona.

Entre les particularitats d’aquesta guia que portarà per títol LLEIDA A LES MANS, EN LLENGUA DE SIGNES destaca també el fet que es remarcaran els indrets de la ciutat que puguin estar lligats a la història de la comunitat sorda catalana.

Turisme de Lleida ja ha fet arribar la guia de Lleida al col·lectiu Cercle d’Artistes Sords Units, iniciant així el trajecte de preparació d’aquest innovador material de promoció turística de la ciutat.