<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34406>>.

La Paeria allotja la Casa del Ratolinet de les Dents

L’alcalde Miquel Pueyo ha presentat aquesta tarda aquesta petita edificació de fusta, realitzada per alumnes de l’Institut Castell de Templers, on els infants podran deixar les seves dents i seguir la tradició

L’alcalde Miquel Pueyo ha presentat aquesta tarda aquesta petita edificació de fusta, realitzada per alumnes de l’Institut Castell de Templers, on els infants podran deixar les seves dents i seguir la tradició


El Pati del Palau de la Paeria acull des d’avui la Casa del Ratolinet de les Dents, una petita edificació de fusta realitzada per alumnes de l’Institut Castell de Templers on els infants de Lleida podran dipositar les dents que els hagin caigut.
El Paer en Cap ha inaugurat aquesta tarda aquesta caseta, pensada especialment perquè els nens i nenes de Lleida puguin veure on viu el Ratolinet de les Dents i on podran dipositar, si ho desitgen, les seves dents. Uns ratolins gegants, de la companyia Campi qui pugui, han convidat els nens i les nenes que passejaven per l’Eix Comercial a entrar a la Paeria i descobrir la caseta. “Es tracta d’un element cultural i festiu més pensat en clau d’infància”, ha explicat l’alcalde, qui ha desitjat que aquesta petita edificació “constitueixi un atractiu per als nens i nenes per entrar a la Paeria, de la mateixa manera que ho fan per contemplar els Gegants durant la Festa Major”. “Defensem que la ciutat de Lleida l’hem de dissenyar a la mesura de tots, petits i grans, i amb accions com la d’avui, petites en dimensió però que volen ser grans en sentiment, contribuïm a fer de la ciutat un espai també pensat per als ciutadans i ciutadanes més petits i el seu imaginari”.
La Caseta del Ratolinet de les Dents l’han construït i dissenyat alumnes del Programa de Formació i Inserció de Fusteria de l’Institut Castell de Templers i està instal·lada al pati de la Paeria, just a l’entrada de l’escala noble que dona accés a la primera planta, on hi ha el saló de sessions.
Han assistit a la inauguració les tinents d’alcalde Jordina Freixanet i Sandra Castro, el tinent d’alcalde Paco Cerdà i la regidora Maria Burrel, a més de la cap d’estudis de l’Institut Castell de Templers, Maria Jesús Martínez, el tutor del PFI de Fusteria, Francesc Semis, la coordinadora pedagògica del centre, Mercè Guiu i la secretària de l’Institut Castell dels Templers, Maite Llovera.