La Panera acull un concert del Festival Eufònic de forma virtual

L’actuació de William Luke Valerio s’ha retransmès a través de les xarxes del Centre d’Art municipal

El Centre d’Art la Panera va retransmetre dissabte al vespre, a través d’internet, el concert de William Luke Valerio, una actuació emmarcada dins de l’Eufònic, el festival al voltant de les arts sonores, visuals i digital-performatives, que se celebra a les Terres de Lleida, però que enguany ha presentat un dels seus artistes des de Lleida.
La col·laboració de la Panera amb el Festival Eufònic va permetre la transmissió a través de les xarxes socials del centre d’art de l’actuació de William Luke Valero, membre de Purkinje, un dels pilars de la plataforma Formes Diverses de Vida i Veïns, del segell Boira.
El projecte en solitari de Rafel Balada parteix de les veus degradades, les veus d’ultra tomba i els ‘field recordings’ combinats amb un ús simple de la guitarra per brindar una mirada íntima al regne de l’absurd, passejant-se per la vora de l’abisme apocalíptic. Una catedral de so captivadora que fluctua entre l’ambientació i el soroll amb una llibertat compositiva que el relaciona amb guitarristes experimentals com Jim O’Rourke. Alteracions harmòniques en composicions d’enrarida bellesa.