<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34434>>.

La Guàrdia Urbana posa en marxa el Pla de Formació 2021

El pressupost del 2021 preveu la compra de dos vehicles i l'oferta pública d'ocupació, 10 places d’agents amb accés lliure per oposició i 4 sergents i 5 caporals de promoció interna

El pressupost del 2021 preveu la compra de dos vehicles i l'oferta pública d'ocupació, 10 places d’agents amb accés lliure per oposició i 4 sergents i 5 caporals de promoció interna

La Guàrdia Urbana de Lleida ha posat en marxa el Pla de Formació per al 2021 que adaptarà els itineraris formatius per als agents al model tècnic de competències professionals que assenyala la Diputació de Barcelona.

Les accions formatives es planificaran a partir d’aquests itineraris i s’intentarà fer un procés que vagi progressivament d’un nivell bàsic, mitjà i finalitzar en un nivell superior una vegada superada cadascuna de les fases.

L’objectiu és la qualitat en la formació, que estarà homologada per l’Institut Públic de Seguretat de la Generalitat de Catalunya.

Es realitzarà una base de dades amb la formació de cadascun dels treballadors per establir en quin punt de l’itinerari es troben i que també es vincularà al pla de carrera i a la selecció de personal.

En la reunió de la Mesa de la Guàrdia Urbana, que s’ha celebrat aquest matí presidida pel paer en cap, Miquel Pueyo, s’ha informat que el pressupost del 2021 preveu la compra de dos vehicles nous i que l’oferta pública d’ocupació inclourà 10 places d’agents amb accés lliure per oposició, 4 sergents de promoció interna i 5 caporals igualment de promoció interna.

L’any que ve també representarà un salt tecnològic per a la Guàrdia Urbana, ja que el cos passarà a disposar de 20 unitats PDA davant de les quatre amb què compta en l’actualitat. L’ampliació d’equipament també inclou 15 impressores tècniques i la renovació dels ordinadors de la caserna.

Un altre dels punts abordats en la reunió d’avui, en l’apartat de riscos laborals, ha estat el nou plec de contracte de vigilància de la salut que tindrà en compte la situació Covid19.