<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34442>>.

La Guàrdia Urbana lliura Medalles de Santa Cecília a 12 agents

El cos celebra al llarg d’aquesta setmana els ajornats actes d’entrega de condecoracions adaptats a la situació sanitària 

El cos celebra al llarg d’aquesta setmana els ajornats actes d’entrega de condecoracions adaptats a la situació sanitària 

El paer en cap Miquel Pueyo ha presidit el lliurament de les Medalles de Santa Cecília amb distintiu blanc per mèrits professionals a dotze agents de la Guàrdia Urbana. La policia local de Lleida celebra aquesta setmana els actes de concessió de condecoracions que s’entreguen cada any per Santa Cecília però que enguany s’han posposat i adaptat a les condicions de la pandèmia.

Dimecres, al Saló de Sessions de la Paeria, es va lliurar un reconeixement a 22 empreses i col·lectius que han col·laborat amb la Guàrdia Urbana i la Paeria per fer front als efectes de l’emergència sanitària. El mateix dia, quinze agents van rebre una menció d’honor per distingir la seva labor en el cos.

Demà, divendres, s’entregaran les Medalles de Santa Cecília amb distintiu blanc (5 en reconeixement a la permanència en el servei) i verd (una, per posar-se en risc en compliment de servei); les mètopes per jubilació (3 sergents i 8 agents), i 7 reconeixements a professionals que han col·laborat amb la Guàrdia Urbana.

Les medalles lliurades avui s’han concedit a 9 agents, un caporal, un sergent i el sots inspector de la Guàrdia Urbana. Miquel Pueyo ha remarcat la tasca realitzada pels professionals distingits enguany i per tot el cos de la policia local de Lleida en un exercici especialment complicat per la crisi del coronavirus.

A l’acte han assistit la tinent d’alcalde Anna Campos, i els edils Joan Ramon Castro, Ignasi Amor, Cristina Morón i Xavier Palau.