La Paeria licita la teleassistència municipal

El servei compta amb 5.741 usuaris actius 

L’Ajuntament de Lleida licitarà el nou contracte de la teleassistència municipal per un valor de 2.097.189,12 euros i una durada de dos anys (del març de 2021 al març de 2023) prorrogables amb dos anualitats més.

La Comissió informativa de les Polítiques de Gestió del Govern Obert, Economia i Participació ha informat la nova licitació amb tramitació anticipada i procediment obert harmonitzat amb què es donarà continuïtat a un servei municipal que té, en l’actualitat, 5.741 usuaris actius i 91 de baixa temporal.

Pel que fa als aparells, hi són actius 4.657 de teleassistència bàsica i 1.325 de tipologia avançada, 75 dels quals són de tipus mòbil per a persones amb indicis de demència que encara surten soles al carrer.

Pla Estratègic de Subvencions

La sessió ha informat el Pla Estratègic de Subvencions per al període 2021-23 que dona suport a les línies mestres marcades per al mandat i esdevé el full de ruta de les polítiques de l’equip de govern. Amb aquesta finalitat s’estableixen uns indicadors que s’utilitzaran per avaluar l’assoliment d’objectius i les propostes de modificació que es considerin adients.

La Comissió ha donat compte de la no presentació d’al·legacions ni reclamacions a l’Ordenança del servei d’aigua potable i clavegueram.

També s’han informat la licitació del subministrament de roba institucional i de treball per al personal -amb un pressupost de 74.967,64 euros- així com el servei de places en establiment social-allotjament d’urgència per a dones amb un valor total de 69.520 euros. Aquest darrer contracte serà vigent entre l’1 de maig de 2021 i el 30 d’abril de 2022 i habilitarà quatre places/dia.

Una altra de les licitacions informades avui en Comissió ha estat la de les assegurances municipals i els seus organismes autònoms, que té un pressupost de 4 milions d’euros.

Oposicions lliures i de promoció interna

S’han informat les bases reguladores de concursos oposició lliures per a:
- una plaça de tècnic/a d’administració general
- una plaça d’enginyer/a industrial
- una plaça d’enginyer/a tècnic/a agrícola

Com a concursos oposició de promoció interna, s’han creat les bases per a:
- deu places d’administratiu/a
- quatre places de tècnic/a de gestió
- dues places de tècnic/a mig d’urbanisme
- dues places de tècnic/a mig d’economia

La Regidoria de Participació i Lluita contra la Corrupció ha donat compte de les justificacions de les subvencions concedides a les associacions de veïns i cases regionals el 2019.

Així mateix, s’ha donat compte a les subvencions nominatives del 2020 per a la Federació Catalana de Voluntariat Social de Lleida -per valor de 5.000 euros- i la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida, 24.000 euros.