La Paeria licita la teleassistència municipal

El servei compta amb 5.741 usuaris actius 

El servei compta amb 5.741 usuaris actius 

L’Ajuntament de Lleida licitarà el nou contracte de la teleassistència municipal per un valor de 2.097.189,12 euros i una durada de dos anys (del març de 2021 al març de 2023) prorrogables amb dos anualitats més.

La Comissió informativa de les Polítiques de Gestió del Govern Obert, Economia i Participació ha informat la nova licitació amb tramitació anticipada i procediment obert harmonitzat amb què es donarà continuïtat a un servei municipal que té, en l’actualitat, 5.741 usuaris actius i 91 de baixa temporal.

Pel que fa als aparells, hi són actius 4.657 de teleassistència bàsica i 1.325 de tipologia avançada, 75 dels quals són de tipus mòbil per a persones amb indicis de demència que encara surten soles al carrer.

Pla Estratègic de Subvencions

La sessió ha informat el Pla Estratègic de Subvencions per al període 2021-23 que dona suport a les línies mestres marcades per al mandat i esdevé el full de ruta de les polítiques de l’equip de govern. Amb aquesta finalitat s’estableixen uns indicadors que s’utilitzaran per avaluar l’assoliment d’objectius i les propostes de modificació que es considerin adients.

La Comissió ha donat compte de la no presentació d’al·legacions ni reclamacions a l’Ordenança del servei d’aigua potable i clavegueram.

També s’han informat la licitació del subministrament de roba institucional i de treball per al personal -amb un pressupost de 74.967,64 euros- així com el servei de places en establiment social-allotjament d’urgència per a dones amb un valor total de 69.520 euros. Aquest darrer contracte serà vigent entre l’1 de maig de 2021 i el 30 d’abril de 2022 i habilitarà quatre places/dia.

Una altra de les licitacions informades avui en Comissió ha estat la de les assegurances municipals i els seus organismes autònoms, que té un pressupost de 4 milions d’euros.

Oposicions lliures i de promoció interna

S’han informat les bases reguladores de concursos oposició lliures per a:
- una plaça de tècnic/a d’administració general
- una plaça d’enginyer/a industrial
- una plaça d’enginyer/a tècnic/a agrícola

Com a concursos oposició de promoció interna, s’han creat les bases per a:
- deu places d’administratiu/a
- quatre places de tècnic/a de gestió
- dues places de tècnic/a mig d’urbanisme
- dues places de tècnic/a mig d’economia

La Regidoria de Participació i Lluita contra la Corrupció ha donat compte de les justificacions de les subvencions concedides a les associacions de veïns i cases regionals el 2019.

Així mateix, s’ha donat compte a les subvencions nominatives del 2020 per a la Federació Catalana de Voluntariat Social de Lleida -per valor de 5.000 euros- i la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida, 24.000 euros.