<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34451>>.

Art i salut sumen esforços a Lleida per La Marató

L’associació Llavors de Vincle i el Centre d’Art La Panera, en col·laboració amb l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, impulsen un taller artístic per recaptar fons

L’associació Llavors de Vincle i el Centre d’Art La Panera, en col·laboració amb l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, impulsen un taller artístic per recaptar fons

El Centre d’Art La Panera de Lleida i l’associació de criança conscient Llavors de Vincle han organitzat aquest mes de desembre una activitat per recollir fons per La Marató, amb la col·laboració de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. L’activitat consisteix en el repartiment des de La Panera d’un kit de papers de colors i altres materials per elaborar una manualitat en què la geometria, el color i la tipografia es combinen en forma de missatge. Concretament, el kit conté dues propostes per gaudir d’unes estones en família. La primera en què s'ha de crear un missatge a partir de la creació d’un cor fet amb papiroflèxia. La segona és un seguit de dissenys tipogràfics creats per Sergi Delgado, tipògraf en residència de La Panera, que fan referència al lema ‘Aquesta Marató toca a tothom’ i també a les festes de Nadal.

Cada participant podrà enviar les seves creacions físicament o virtual a La Panera, compartir-lo a les xarxes amb els hashtags #sergiodelgado i #lapanera. Amb totes les creacions rebudes es farà una instal·lació artística a la Panera i es faran arribar als malalts de Covid de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

Els kits es poden anar a recollir al Centre d’Art la Panera (plaça Panera, 2) fins al 24 de desembre en horari de 9 a 14 h i de 17 a 20 h. També es poden descarregar des del web www.lapanera.cat.