Les escoles bressol i la resta d’escoles artístiques municipals reprendran l’activitat l’11 de gener a la tornada de vacances de Nadal

El paer en cap anuncia el canvi en el calendari escolar per raons sanitàries a l’inici del Ple Extraordinari de les Ordenances Fiscals

El paer en cap anuncia el canvi en el calendari escolar per raons sanitàries a l’inici del Ple Extraordinari de les Ordenances Fiscals

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha anunciat que les escoles bressol municipals i la resta d’escoles artístiques municipals reprendran l’activitat el dia 11 de gener, igual que la resta de centres educatius de Catalunya.

El paer en cap ha comunicat aquesta decisió a l’inici del Ple Extraordinari de les Ordenances Fiscals, que s’està desenvolupant aquest matí de forma telemàtica.
D’aquesta manera, el retorn a l’activitat acadèmica a les 18 escoles bressol municipals i a l’Aula Municipal de Teatre, Conservatori i Escola de Música i Escola de Belles Arts ‘Leandre Cristòfol s’endarrereix tres dies. Serà el dilluns 11 de gener i no el divendres 8, tal com estava previst en el calendari escolar 2020-2021.
Des de la Regidoria d’Educació, s’adreçarà en els pròxims dies un correu a les famílies afectades per informar-les d’aquest canvi.
El motiu de l’endarreriment és per raons sanitàries, amb l'objectiu d'ampliar la separació entre els possibles contactes durant les celebracions d'aquestes festes i la tornada a les aules. D'aquesta manera, es vol minimitzar el risc de contagi de la Covid-19 en els centres educatius i el consegüent confinament de grups.