L’alcalde de Lleida assisteix a la inauguració de la nova botiga d’IKEA a l’Eix Comercial

Miquel Pueyo destaca que l’obertura demostra l’atractiu comercial de Lleida 

L’alcalde, Miquel Pueyo, acompanyat dels tinents d’alcalde Toni Postius i Paco Cerdà, ha assistit avui a la inauguració del punt de venda i planificació d’IKEA situat al carrer Pi i Margall 3, a l'Eix Comercial.

Pueyo ha destacat “la importància que una companyia com IKEA hagi triat Lleida per obrir el seu primer establiment d’aquestes característiques a Catalunya”. El paer en cap ha assenyalat que aquesta “obertura al bell mig de l’Eix Comercial suposa un exemple de l’atractiu creixent de Lleida a nivell comercial i econòmic, en un moment especialment complex a causa de l’actual pandèmia de la Covid-19”.

“L'obertura respon a l’objectiu d’IKEA d’estar més a prop de les llars catalanes i, en concret, dels lleidatans”, ha assegurat Diana Carrero, responsable del nou establiment.

A Lleida, la firma ofereix assessorament per a projectes de disseny i la possibilitat de comprar online i de contractar serveis com la recollida, transport i muntatge dels mobles. La botiga compta amb 132 metres quadrats de superfície comercial.