<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34501>>.

Entitats de la ciutat fan ús de la parada solidària al Mercat d’Artesans

L’Ajuntament de Lleida cedeix aquest espai perquè les associacions puguin donar-se a conèixer i vendre els seus productes

L’Ajuntament de Lleida cedeix aquest espai perquè les associacions puguin donar-se a conèixer i vendre els seus productes

Diverses entitats de la ciutat han fet ús aquests dies festius de la parada solidària que cedeix l’Ajuntament de Lleida al Mercat d’Artesans, instal·lat a la plaça Josep Prenafeta, davant l’Auditori Municipal. La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, acompanyada del regidor Joan Ramon Castro, han saludat avui els membres dels Castellers de Lleida que avui s’han instal·lat a la parada per donar-se a conèixer i fer vendre els seus productes. Com els Castellers, els pròxims dies fins al 5 de gener ocuparan la parada Lleida pels refugiats, Gogogorunners, Colors de Ponent i Castellers. Des de l’inici del mercat, també han demanat ser-hi present Llars del Seminari, AECC, Oxfam Intermon, Progat Lleida, Ixmucané, Arrels Sant Ignasi i AC DC Lleida.
La regidora ha explicat que, a través de l’Àrea de Mercats, un any més s’ofereix aquesta possibilitat a les entitats de la ciutat, de l’àmbit que siguin, perquè puguin obrir-se a la ciutadania i promoure la seva tasca. Així, els mercats incorporen valors com el compromís i la solidaritat a altres ja inherents com comerç de proximitat, artesà, responsable o de qualitat.
Artistes de la ciutat també estan presents al Mercat d’Artesans. Un cop s’han retirat les parades del Mercat de Santa Llúcia, l’espai s’ha destinat a artistes que exposen les seves obres. 

La Fira d’Artesans de Nadal, que va posar en marxa el segon cap de setmana de desembre, s’ha instal·lat aquest any a la plaça Prenafeta, per garantir les mesures de seguretat que estableix el Procicat. El mercat estarà obert fins el dimarts, 5 de gener, amb productes elaborats pels membres del gremi d’artesans de Lleida.