<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34510>>.

La Paeria lliura un lot de regals per als infants ingressats a l’Arnau de Vilanova

En nom dels Reis Mags que enguany no han pogut visitar l’hospital per les restriccions sanitàries

En nom dels Reis Mags que enguany no han pogut visitar l’hospital per les restriccions sanitàries

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat de la tinent d’alcalde Montse Pifarré i el regidor Ignasi Amor, han lliurat avui, en nom dels Reis Mags, un lot de regals per als nens i les nenes ingressats al servei de Pediatria de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Enguany no s’ha pogut fer la tradicional visita de ses majestats els Reis d’Orient per les restriccions sanitàries.

Com cada any, l’Ajuntament de Lleida col·labora d’aquesta manera amb el centre sanitari perquè cap infant es quedi sense joguina per Reis. Els regals són educatius i no sexistes, distribuïts per franges d’edat, i inclouen jocs de construcció, de pintura, de memòria o trencaclosques, entre altres.

El paer en cap ha posat de relleu que el més important és que la il·lusió i la màgia d’aquest dia arribi sigui com sigui a tot arreu perquè, malgrat la situació actual, cap nen i nena es quedi sense regal en aquesta data tan especial per a la canalla.

El gerent de l’ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris, Ramon Sentís, i el cap de Pediatria de l’Arnau de Vilanova, Eduard Solé, han agraït el gest i han ressaltat la importància de generar il·lusió entre els infants ingressats i el seus familiars en aquestes dates tan especials.