L’alcalde de Lleida es reuneix amb el nou director de l’Inefc

Miquel Pueyo i Xavier Peirau valoren la col·laboració institucional en el desenvolupament de projectes comuns per a la promoció de la salut entre la ciutadania El paer en cap parlarà amb el president de la Diputació per a fer possible un carril bici que enllaci amb la Caparrella en un futur

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, s’ha reunit aquest matí amb el nou director de l’Institut d’Educació Física (INEFC) a Lleida, Xavier Peirau, que va iniciar el seu mandat el passat 30 d’octubre i que ha estat acompanyat pel director general d’Inefc a Catalunya, Eduard Inglés, i pel cap de servei i gestió acadèmica i règim intern, Txema del Rosal.

Durant la trobada, s’ha valorat la col·laboració institucional entre ambdues institucions, centrada en l’àmbit de la promoció de la salut entre la ciutadania de Lleida. En aquest sentit, el director d’Inefc Lleida ha ofert a la Paeria la possibilitat de desenvolupar nous projectes de col·laboració, a través dels grups de recerca de l’Institut, especialitzats en aquest àmbit, per la qual cosa han decidit que s’establiran nous contactes amb la Regidoria de Salut per aprofundir en futures iniciatives.
Per altra part, els responsables de l’Inefc han demanat a la Paeria la construcció d’un carril bici que enllaci la ciutat amb la Caparrella, ja que diàriament es desplacen unes 4.000 persones als diferents equipaments ubicats en aquest turó. L’alcalde els ha comunicat que abordarà el tema amb el president de la Diputació, per a fer possible que aquest projecte sigui una realitat, ja que aquest és un projecte en comú amb la corporació provincial.