El Mercat de l'Hort s’instal·la demà a la plaça de Sant Joan

Es tancarà el perímetre de l’espai per controlar l’aforament, d’acord a la normativa del Procicat per la situació de Covid-19

El Mercat de l'Hort de Lleida s’instal·larà tot el dia de demà a la plaça de Sant Joan, en la mateixa ubicació que en les darreres edicions. L’espai permet atendre les restriccions sanitàries que marca el Procicat pel que fa a la situació de pandèmia. D’acord a les mesures, el mercat tindrà el perímetre tancat per poder controlar en tot moment l’accés d’entrada i de sortida, i verificar l’aforament de persones. En el cas dels mercats de venda no sedentària l’aforament està limitat a un 30%, tal com estableix la nova pròrroga de la resolució del Govern de la Generalitat (Resolució SLT/133/2021).
Aquest mercat acull parades de productors locals, on s’hi pot trobar fruites i verdures, mel, oli, formatges, etc. S’organitza amb dos objectius: oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors lleidatans i donar a conèixer els productes agraris de proximitat, alhora que se sensibilitza sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.