La Baldufa ofereix aquest diumenge una sessió extra de ‘La Faula de l’Esquirol’

La companyia amplia la funció doble d’avui al Teatre de l’Escorxador, ja que un problema informàtic ha originat que s’hagin venut més entrades de les permeses per la limitació de l’aforament de la sala, que marquen les restriccions sanitàries

La Baldufa oferirà demà, diumenge, a les 6 de la tarda, una representació extra de ‘La Faula de l’Esquirol’ al Teatre de l’Escorxador. La companyia lleidatana amplia d’aquesta manera la funció doble que s’havia inclòs inicialment en el marc de la programació de LaTemporada.

La gran expectació que ha despertat l’obra de La Baldufa, recentment guardonada amb el Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut, i un problema informàtic en la venda d’entrades ha originat que se n’hagin distribuït més de les permeses per la limitació de l’aforament de la Sala 1 de l’Escorxador, condicionat a les mesures sanitàries per la Covid-19.
Davant aquesta eventualitat, els components de La Baldufa s’han ofert generosament a fer demà una nova representació ‘La Faula de l’Esquirol’, únicament per a les persones que avui no han pogut gaudir de l’obra.
Els organitzadors de LaTemporada han volgut fer públic el seu agraïment a tots aquells lleidatans i lleidatanes que han accedit voluntàriament a canviar el dia de la representació, per la seva comprensió.