Visita al barri de Llívia

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el regidor del barri, Joan Ramon Castro, s'han reunit amb veïns i veïnes

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb el regidor de Llívia, Joan Ramon Castro, han visitat aquest matí el barri, on han fet un seguiment de les necessitats de Llívia en aspectes com la mobilitat o la millora d'espais.

Pueyo i Castro han recorregut el barri acompanyats de tècnics de la regidoria d'Urbanisme i de Mobilitat i dels agents de la Guàrdia Urbana que hi realitzen tasques de proximitat. En la visita també han participat representants de l’AV de Llívia, que han traslladat les seves propostes i inquietuds sobre el barri.

L'Ajuntament de Lleida reforçarà la senyalització horitzontal i vertical en resposta a les queixes d'incivisme que han manifestat els veïns i veïnes. També estudiarà altres accions que repercuteixin en una millor mobilitat de la zona. Aquestes actuacions es realitzaran dins del Pla anual de manteniment.

Entre els espais que s'han visitat, l'Escola Bressol Municipal i l'Escola de Llívia, que els han traslladat les seves peticions en matèria d’actuacions de manteniment.