<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34618>>.

Visita institucional del conseller d’Educació Josep Bargalló a Lleida

Amb el paer en cap, Miquel Pueyo, ha tractat sobre la planificació del pròxim curs a la ciutat

Amb el paer en cap, Miquel Pueyo, ha tractat sobre la planificació del pròxim curs a la ciutat

El conseller Josep Bargalló, acompanyat de l’alcalde, Miquel Pueyo, ha fet avui una visita institucional a Lleida, on ha recorregut l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), el col·legi Joan XXIII així com la Paeria.

Durant l’estada, ha confirmat que pròximament es presentarà l’oferta educativa del municipi per al proper curs, “una planificació de la ciutat, que ha d’abastar tot, escolarització, infraestructura, oferta, i que ha de tenir una mirada llarga en el temps, perquè sigui significativa”. D’altra banda, el conseller ha subratllat el bon funcionament de les mesures sanitàries que han adoptat els centres educatius per fer front a la Covid 19.

Miquel Pueyo i Josep Bargalló han mantingut una reunió amb l’equip directiu del col·legi Joan XXIII. El conseller ha explicat que s’estan treballant unes obres importants de reforma i millora que començaran a l’estiu i abastaran espais com la cuina, espais lectius o el pati. Posteriorment, el titular d’Educació ha visitat l’Escola Oficial d’Idiomes i s’ha reunit amb els membres de la direcció del centre.

L'estada de Josep Bargalló ha acabat a la Paeria, on s’ha reunit amb l’alcalde i membres del consistori. A la visita del conseller han assistit la tinenta d’alcalde Sandra Castro, el delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i el director dels Serveis Territorials d'Educació, Carles Vega.