<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34637>>.

El paer en cap, Miquel Pueyo, felicita els tècnics i voluntaris encarregats de l’organització de la jornada electoral a Lleida pel seu bon funcionament

Més de dues-centes cinquanta persones van participar en el desplegament per garantir unes eleccions segures, sense que es registrés cap incidència remarcable

Més de dues-centes cinquanta persones van participar en el desplegament per garantir unes eleccions segures, sense que es registrés cap incidència remarcable

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha tramès avui, durant la reunió setmanal del Centre de Coordinació Operativa Municipal (Cecopal), la seva felicitació als serveis tècnics municipals i als voluntaris implicats en l’organització de la jornada electoral d’ahir a Lleida, que es va desenvolupar sense incidències remarcables.

El dispositiu, que es va coordinar des del Centre de Coordinació Electoral (Cecoell), va implicar directament més de dues-centes cinquanta persones vinculades a l’Ajuntament, a banda dels membres de les meses, entre els responsables de seguretat sanitària i els seus assistents , els agents de la Guàrdia Urbana, el personal de la Brigada, altres tècnics municipals, personal de l’empresa de neteja i el reforç ofert per voluntaris de Protecció Civil i la Creu Roja.

“Teníem un repte amb l’organització d’aquestes eleccions en la situació actual i crec que podem estar raonablement satisfets. Vam voltar força col·legis i la impressió que en vam treure és que es van prendre totes les cauteles i la gent va estar tranquil·la per votar”, ha assenyalat Pueyo, qui ha afegit que només un col·legi va patir un retard en la seva constitució. A més, l’alcalde ha destacat la tasca dels responsables de seguretat sanitària i els seus assistents durant tota la jornada.

Durant les votacions es van adaptar algunes de les mesures previstes, com la individualització de les cues de les meses electorals per guanyar agilitat, i també es va donar resposta a necessitats detectades, com la disponibilitat de calefactors en algun punt de votació. No es va registrar cap falta de material i el protocol d’utilització dels Equips de Protecció Individual (EPI) es va seguir com tocava.

Tots els col·legis electorals disposaven de fitxes amb el disseny dels circuits d’entrada i sortida i l’aforament permès en cada espai, que es van complir també sense problemes. Durant tota la jornada i a la nit en acabar l’escrutini es va dur a terme també una neteja exhaustiva, de manera que avui al matí tot estava ja a punt.