El Plenari del Consell Municipal de les Dones estableix el calendari de treball per aquest 2021

En la reunió d’avui ha compartit les conclusions i les propostes de la comissió permanent i els grups de treball, i ha fet seguiment d’accions transversals d’igualtat de gènere

El Plenari del Consell Municipal de les Dones s’ha reunit avui per avaluar el treball que s’ha fet en el darrer any i per marcar el calendari de les pròximes accions previstes. S’ha exposat la tasca realitzada per la Comissió Permanent i els grups de treball, amb les conclusions i les propostes que en deriven, i s’ha establert el calendari de treball per al 2021. Entre altres, i com a accions més immediates, hi ha el programa d’actes entorn al 8 de març. El programa, que es presentarà la setmana que ve, és unitari amb entitats de la ciutat que hi han participat i conté una cinquantena d'actes. En aquest marc, s’ha fet l’actualització de conselleres i la designació de consellera per al jurat del XIV Premi Mila de Periodisme, que es lliura aprofitant la celebració del 8M.

En la reunió d’avui, s’ha informat que tindrà lloc l’Audiència Pública sobre el model del servei d’atenció a dones en situació de violència masclista, en resposta a la petició realitzada pel Grup Feminista de Ponent – Dones Lleida, que es desenvoluparà en quatre fases, entre abril i juny.

L’ordre del dia també ha inclòs el seguiment d’accions transversals d’igualtat de gènere i s’ha revisat l’estat actual del nou protocol d’atenció a les dones en situació de violència masclista a Lleida.