Reunió amb la plataforma d’entitats culturals de Lleida

El regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, va explicar diferents projectes de la ciutat, així com recollir les seves aportacions

El regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, va explicar diferents projectes de la ciutat, així com recollir les seves aportacions

El regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, va mantenir una reunió telemàtica amb la Plataforma d’Entitats Culturals de Lleida per explicar l’estat de diferents projectes de la ciutat i recollir les aportacions dels membres d’aquesta plataforma. 

En concret, es va explicar el vessant patrimonial del projecte de la futura estació d’autobusos a l’entorn de l’edifici dels docs i l’antiga farinera de la Meta. Aquest projecte es troba ara en una fase de modificació del planejament urbà i serà durant el desenvolupament del projecte executiu quan es podrà concretar el tipus d’intervenció. En aquest sentit, els participants a la reunió van expressar la seva confiança que un bon projecte de recuperació d’aquest espai ha de  fer compatible un ús per a la ciutat i a la vegada posar en valor un magnífic exemple d’arquitectura industrial. Les entitats van manifestar que seguirien amb atenció el desenvolupament d’aquest projecte, la qual cosa que el regidor els va agrair “perquè és voluntat de tots que aquest espai sigui un motiu d’orgull per a la ciutat de Lleida”. 

Durant la reunió també es va explicar la determinació de la Paeria en contribuir a enriquir el discurs del Museu de Lleida amb aportacions del fons de l’Arxiu Arqueològic Municipal i també es va comentar l’avanç de les obres de la nova seu del Museu Morera.