<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34731>>.

Gispert es reuneix amb l’Associació d’esteticistes de Lleida

L’objectiu de l’entitat, creada recentment, és impulsar la creació d'una legislació pròpia del sector 

L’objectiu de l’entitat, creada recentment, és impulsar la creació d'una legislació pròpia del sector 

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, s’ha reunit aquest migdia amb representants de l’Associació d’Esteticistes de Lleida, que presideix Maribel Morato. L’entitat va néixer arran de la pandèmia i del fet que les pràctiques d’estètica no es plantejaven com a assimilables a altres considerades com a essencials com la perruqueria, la podologia o la fisioteràpia.
Els objectius principals de l’entitat, segons han traslladat les seves responsables a la regidora, són vetllar per una regulació correcta del sector i de l’obertura de centres: titulació, controls sanitaris, davant la proliferació de centres sospitosos d’intrusisme, a més de visibilitzar la seva tasca com a un servei essencial no tan sols en l’àmbit físic o estètic, sinó també emocional.
L’associació acull tant professionals amb negoci propi com a persones titulades, amb la idea d’oferir suport legal, administratiu, informatiu i de formació continuada i millora, així com tots aquells aspectes que permetin una millor pràctica i qualitat del servei.
Han participat en la reunió la regidora Marta Gispert, la presidenta de l’associació, Maribel Morato, la tresorera, Imma Mir, i la secretària, Nadia Elcacho.