Gispert es reuneix amb l’Associació d’esteticistes de Lleida

L’objectiu de l’entitat, creada recentment, és impulsar la creació d'una legislació pròpia del sector 

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, s’ha reunit aquest migdia amb representants de l’Associació d’Esteticistes de Lleida, que presideix Maribel Morato. L’entitat va néixer arran de la pandèmia i del fet que les pràctiques d’estètica no es plantejaven com a assimilables a altres considerades com a essencials com la perruqueria, la podologia o la fisioteràpia.
Els objectius principals de l’entitat, segons han traslladat les seves responsables a la regidora, són vetllar per una regulació correcta del sector i de l’obertura de centres: titulació, controls sanitaris, davant la proliferació de centres sospitosos d’intrusisme, a més de visibilitzar la seva tasca com a un servei essencial no tan sols en l’àmbit físic o estètic, sinó també emocional.
L’associació acull tant professionals amb negoci propi com a persones titulades, amb la idea d’oferir suport legal, administratiu, informatiu i de formació continuada i millora, així com tots aquells aspectes que permetin una millor pràctica i qualitat del servei.
Han participat en la reunió la regidora Marta Gispert, la presidenta de l’associació, Maribel Morato, la tresorera, Imma Mir, i la secretària, Nadia Elcacho.