Cap de setmana de Músiques Disperses al Cafè del Teatre

Pau Riba obre el festival aquest divendres 12 de març amb les entrades exhaurides. Entrades disponibles per als concerts de Pigmy (dissabte 13) i de Cánovas, Adolfo y Guzmán (diumenge 14)

El Cafè del Teatre acull entre divendres i diumenge el MUD, Festival de Músiques Disperses, organitzat per l’Ajuntament de Lleida i amb la direcció artística de Guerssen. Pau Riba, commemorant els 50 anys del seu exitós disc “Dioptria”, obre aquest divendres 12 de març la catorzena edició amb les entrades exhaurides.

Per als altres dos concerts, Pigmy (dissabte 13) i Cánovas, Adolfo y Guzmán (diumenge 14) encara n’hi ha de disponibles. Els concerts d’aquesta edició es podran gaudir al Cafè del Teatre de l’Escorxador amb totes les mesures de seguretat.

El MUD va ser el primer festival cancel·lat en l’era pandèmica, i enguany es recuperen dues de les propostes més properes que estaven programades l’any passat (Pau Riba i Cánovas, Adolfo y Guzmán), i s’afegeix una altra proposta propera i gegant com és l’artista (ja gairebé de la casa) Pigmy.

PROGRAMACIÓ MUD’21

DIVENDRES 12 MARÇ

Cafè del Teatre

20 h. PAU RIBA “DIOPTRIA 50”

DISSABTE 13 MARÇ

Cafè del Teatre

20 h. PIGMY

Preu: 12 € (despeses de gestió incloses)

DIUMENGE 14 MARÇ

Cafè del Teatre

20 h. CÁNOVAS, ADOLFO Y GUZMÁN

Preu: 15 € (despeses de gestió incloses)