<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34753>>.

Visita a l’Escola Antoni Bergós, a la partida de Butsènit

És un dels quatre centres que formen part dels ZER de l’Horta de Lleida

És un dels quatre centres que formen part dels ZER de l’Horta de Lleida

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb la tinent d’alcalde i regidora d’Educació Sandra Castro i el regidor Ignasi Amor, ha visitat la ZER Antoni Bergós, situada a la partida de Butsènit.

El centre, que dona servei educatiu des de fa més de 100 anys, és una de les quatre escoles que configuren les ZER de l’Horta de Lleida, juntament amb l’Escola Creu del Batlle, Segrià i Els Alamús.

El Paer en Cap ha saludat els infants de l’escola i ha remarcat la tasca que realitzen els centres dels ZER Horta, que permeten que els nens i nenes puguin estudiar prop dels seus llocs de residència, potenciant l’arrelament i l’aprenentatge aprofitant l’entorn natural d’aquests centres. L’Ajuntament de Lleida ha impulsat la campanya ‘La millor escola, la del meu barri’ amb el convenciment que el sistema educatiu de la ciutat ha de potenciar i fer possible que els nens i nenes estudiin als barris on viuen, això permet mantenir el sentiment de comunitat, afavorir l’autonomia dels infants en els seus desplaçaments fins a l’escola i fer més sostenibles els desplaçaments.