La gira del desè aniversari de Parking Shakespeare fa parada a Lleida

En el marc de la programació de LaTemporada Lleida, el Teatre Municipal de l’Escorxador acull l’espectacle “La Tempesta” que suposa el retrobament de tots els membres de la companyia

La gira del desè aniversari de la companyia Parking Shakespeare fa parada a Lleida. Aquest diumenge, 21 de març, a les 19.00 hores, el Teatre Municipal de l’Escorxador acull, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, l’espectacle “La Tempesta”.

Amb motiu del seu desè aniversari, la companyia Parking Shakespeare ha preparat “La Tempesta” per ser representada en sala i que suposa el retrobament de tots els membres de la companyia.

El text compagina densitat filosòfica i dramàtica amb els elements de comèdia vibrant. Un espectacle que reflexiona sobre les utopies, sobre quina societat es bastiria en cas que hi hagués una segona oportunitat en una illa verge.

L’adaptació i la direcció de “La Tempesta” ha anat a càrrec de Marc Rosich, la direcció artística és de Pep Garcia-Pascual i la música del compositor Marc Sambola.

Els intèrprets són: Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro Garcia Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Davo Marín, Carme Milán, Santi Monreal i Ricard Sadurní.

Les entrades estan a la venda (Preu: 16 € / Reduït: 12 €)al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l’Escorxador, Auditori Municipal Enric Granados i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Aquest espectacle fa gira per Catalunya, promoguda per la Xarxa Transversal d’Activitats Culturals i la plataforma de teatres municipals Cat.Teatres.