Llums als ponts i a la canalització per contribuir a la dinamització comercial de Lleida

Cada divendres i cada dissabte al vespre, s’encendran les llums de tota la zona de la Banqueta i els ponts com a element simbòlic per acompanyar la tornada a la normalitat comercialAquesta iniciativa s’allargarà, en una primera fase, fins a la Festa Major de maig

Amb motiu de la recuperació de l’activitat comercial en cap de setmana des del passat dia 20, l’Ajuntament de Lleida ha previst que cada divendres i cada dissabte s’encenguin les garlandes de llum que estan disposades a la zona de la Banqueta de la ciutat i dels ponts de Lleida.

Amb aquest gest simbòlic, que es mantindrà, en una primera fase, fins a les dates de la Festa Major de Lleida, al maig, la regidoria de Consum, Comerç i Mercats, vol contribuir a dinamitzar la normalitat comercial al centre de la ciutat i aportar un element qualitatiu més.

S’ha de recordar que després de 10 setmanes de tancament obligatori per restriccions COVID-19, el passat dissabte dia 20, ja van poder tornar a obrir, en cap de setmana, els comerços considerats com a no essencials i es va recuperar també el normal funcionament dels mercadets. D’aquesta manera, Lleida recuperava la normalitat als principals eixos comercials de la ciutat i també al mercadet de Barris Nord, on van tornar les parades de roba i complements.

Així doncs, cada divendres i cada dissabte, a la tarda-vespre, la ciutadania podrà gaudir de la il·luminació de les garlandes de llum que emmarquen tota la zona del riu i els ponts, a la Banqueta.

La Regidoria de Consum, Comerç i Mercats recorda que en qualsevol activitat de compra continua essent obligatori l’ús de la mascareta i que cal observar les mesures d’higiene, distància i ventilació corresponents.