La regidoria d’Educació gestiona 565 cites prèvies per participar en les jornades de portes obertes de la Xarxa d’Escoles Bressol municipals

Les visites, que es realitzaran en grups de 10 persones, tindran lloc del 13 al 21 d’abril

Les visites, que es realitzaran en grups de 10 persones, tindran lloc del 13 al 21 d’abril

La regidoria d’Educació ha gestionat 565 cites prèvies per participar en les jornades de portes obertes de les Escoles Bressol Municipals que permeten a les famílies conèixer de primera mà els centres i els equips docents abans de l’inici de la preinscripció. Aquest any, degut a la Covid-19, les jornades de portes obertes s’han hagut d’adaptar a les mesures de prevenció de la pandèmia i era necessari realitzar una reserva per poder assistir-hi. Les portes obertes comencen el dia 13 d’abril i finalitzaran el dia 21 d’abril.

Les visites, seguint les recomanacions del departament d'Educació i Salut, es realitzaran en grups de 10 persones. Els equips docents rebran les famílies a l'exterior de les escoles, on s'exposarà el projecte educatiu de cada centre, i a continuació es farà una ruta per l'interior dels equipaments per acabar de nou a l'exterior, on els docents atendran les famílies per resoldre els dubtes o consultes que puguin plantejar.

A més de les trobades presencials, també es poden visitar les escoles virtualment al web de la regidoria d’Educació, on les famílies poden conèixer el projecte educatiu de les escoles, els serveis que s’hi ofereixen i les activitats que es realitzen durant el curs escolar.
La preinscripció per al curs 2021-22 a les Escoles Bressol municipals tindrà lloc del 6 al 21 de maig, ambdós inclosos.