<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34885>>.

L’alcalde Pueyo visita la Mariola

El paer en cap ha recorregut el barri acompanyat de veïns i veïnes i representants d’entitats de la zona, que li han traslladat les seves inquietuds i demandes en matèria de millora del parc d’habitatges, de reforç de la seguretat i del civisme

El paer en cap ha recorregut el barri acompanyat de veïns i veïnes i representants d’entitats de la zona, que li han traslladat les seves inquietuds i demandes en matèria de millora del parc d’habitatges, de reforç de la seguretat i del civisme

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb el regidor Jaume Rutllant, ha visitat la Mariola i ha recorregut els carrers, places i diferents establiments del barri acompanyats de veïns i veïnes i representants de diferents entitats i associacions amb l’objectiu de conèixer amb detall, de primera mà, les preocupacions i demandes dels veïnat tot visitant diferents espais comunitaris, vies públiques i edificis.

Representants d’entitats com l’Associació de Veïns de la Mariola, de l’Associació d’Acció Social i Promoció Juvenil Futur i representants de la FAGIC (Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya) a Lleida han traslladat al Paer en Cap la seva preocupació per l’envelliment del parc d’habitatges a la Mariola i la necessitat d’emprendre accions per dignificar-los, especialment pel que fa als blocs Ramiro Ramiro Ledesma, Gaspar de Portolà i Blocs Joan Carles. Els veïns i veïnes també li han exposat al Paer en cap la necessitat de millorar la seguretat al barri i aplicar mesures de tipus urbanístic (passos elevats) per controlar l’excés de velocitat que es produeix en els principals carrers del barri. Entre els temes que han sorgit en el decurs de l’itinerari que s’ha realitzat pel barri destaca la necessitat de posar nom a diferents places i espais públics.
Fruit de la trobada d’aquest matí, l’alcalde i els veïns i veïnes s’han emplaçat a reunir-se periòdicament i repetir aquest format per fer seguiment dels temes que s’han plantejat avui. “Viure el barri, juntament amb els veïns i veïnes, ens permet tenir una visió més acurada i propera de les necessitats, mancances i funcionament dels diferents serveis municipals. La trobada d’avui a la Mariola ha estat molt profitosa i la resposta dels veïns i veïnes amb qui ens hem trobat ens encoratja a donar compliment i seguir de prop les seves peticions”, ha destacat el Paer en Cap.