<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34892>>.

Recepció al Club de Bàsquet Pardinyes amb motiu de la classificació per a la fase d’ascens a la LEB Or

L’Ajuntament de Lleida expressa el suport a l’equip en la lluita per l’ascens i lloa la tasca del club. Li aportarà un ajut de 15.000 euros

L’Ajuntament de Lleida expressa el suport a l’equip en la lluita per l’ascens i lloa la tasca del club. Li aportarà un ajut de 15.000 euros

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha presidit la recepció al Club Bàsquet Pardinyes, amb motiu de la seva classificació per a la fase d’ascens a la LEB Or.

El paer en cap els ha desitjat sort en l’eliminatòria amb el Zornotza d’Amorebieta i els ha animat a seguir aconseguint noves gestes esportives “després de la gran victòria contra l’Hospitalet i de tota una temporada de molt mèrit” malgrat les dificultats de la Covid-19. El regidor d'Esports, Ignasi Amor, ha destacat la trajectòria exemplar del Club de Bàsquet Pardinyes, el valor de la classificació per a la fase d’ascens que han aconseguit així com el suport de l'Ajuntament de Lleida, que li aportarà en breu un ajut de 15.000 euros. 

Juntament amb l’alcalde i el regidor d'Esports, a l’acte han assistit Pere Roqué, president Club Bàsquet Pardinyes, Gerard Encuentra, entrenador, i Carlos Gasque, capità del Club. També hi han estat presents el cap de l’oposició, Fèlix Larrosa, i els edils Maria Burrel, Jackson Quiñonez i Sergio González.

Pueyo ha asseverat que el Bàsquet Pardinyes “és un club amb 55 anys d’una trajectòria vinculada, com tantes altres entitats de la ciutat, al treball des de baix, a ensenyar els valors de l’esport a la canalla, a la tarda, després d’anar a classe”. L’alcalde ha subratllat la seva tasca en favor de l’esport base i per ser pioners en la posada en marxa d’un equip en cadira de rodes: “una entitat que fa barri i fa ciutat tenaçment”.