<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34906>>.

Reunió de l’alcalde amb les associacions de comerciants de la ciutat

Miquel Pueyo reitera el compromís de l’Ajuntament de Lleida amb el model comercial integrat a la trama urbana

Miquel Pueyo reitera el compromís de l’Ajuntament de Lleida amb el model comercial integrat a la trama urbana

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha mantingut aquesta tarda una reunió amb els representants de les associacions de comerciants de Lleida, en la qual ha reiterat el compromís del Govern municipal amb el model comercial integrat a la trama urbana de la ciutat.
En la trobada, que s’ha propiciat a una petició de Pimec Lleida, també han participat el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Toni Postius, i la regidora de Comerç de la Paeria, Marta Gispert, així com representants de diverses associacions de comerciants d’altres poblacions del territori, conscienciats de la influència que pot tenir per a ells la política comercial de Lleida.
El passat dimarts, el paer en cap, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, també es van reunir amb el nou president de PIMEC Lleida Xavier Caufapé. Plegats van refermar el compromís mutu de treballar conjuntament per a buscar les millors fórmules per reactivar econòmicament el teixit comercial i empresarial de la ciutat, per mitjà de la Mesa transversal per a la recuperació de la ciutat.