L’Ajuntament de Lleida i el Club Llista Blava signen el conveni de col·laboració

La Paeria aportarà al club 91.000 euros

El paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo, i el president del Lleida Llista Blava, Enric Duch, han firmat el conveni de col·laboració pel qual la Paeria aportarà al club 91.000 euros per a la promoció de l’hoquei patins a la ciutat.

A l’acte han assistit, en representació de l’Ajuntament de Lleida, el regidor d’Esports, Ignasi Amor, els tinents d’alcalde Jordina Freixanet i Paco Cerdà, i els edils Xavi Palau, Maria Burrell, Jackson Quiñonez i Sergio González. Per part del club, a més del president, han estat presents Ramon Isanta, Jordi Carbonell, Mireia Martínez i Juanjo Santisteve.

El paer en cap ha agraït la solidaritat del Llista Blava, que ha hagut d’abandonar el seu escenari habitual d’entrenaments i partits, el Pavelló Municipal Onze de Setembre, perquè s’hi realitzi la campanya de vacunació per la Covid-19: “sé que aquest exili forçós està resultant dur, no només pel primer equip, sinó també pels 23 equips de base amb què compteu i que donen sentit a la feina que feu dia a dia”.

Enric Duch ha demanat a la Paeria que realitzi gestions per poder tornar al pavelló Onze de Setembre tan aviat com la situació ho permeti, si és possible, de cara al setembre, i l’alcalde s’ha compromès a facilitar-ho si l’estat de la vacunació ho fa possible. Tots dos han coincidit en què la prioritat és la situació sanitària.

Miquel Pueyo ha subratllat que enguany es commemora el setantè aniversari del club: “la celebració d’aquesta efemèride arriba en el que amb tota probabilitat és el millor moment esportiu de la història del club, plenament consolidat a l’OK Lliga, on esteu fent una gran temporada malgrat les dificultats, i havent guanyat dos títols europeus els anys 2018 i 2019. Classificats per a la fase final de la Copa del Rei, amb opcions de revalidar títol a l’Eurocup i amb la il·lusió encara d’acabar quarts a la lliga i poder-vos classificar per a jugar l’Eurolliga la temporada vinent. No podem demanar-vos massa més”.

En el seu parlament, l’alcalde ha fet una crida a les empreses de Lleida perquè s’animin a patrocinar els clubs esportius locals: “em consta que el Llista Blava, i no és pas un cas únic, està trobant a faltar en les últimes temporades aquest suport, que és cabdal per tirar endavant els projectes esportius. Si ho feu, veureu com és una acció que a més del rèdit comercial i d’imatge que comporta per a les vostres empreses, també té un retorn social molt important i la satisfacció de fer feliç a molta gent”.