L’IMO aprova el conveni amb Fira de Lleida per celebrar el Saló de la Formació i Ocupació

Tindrà lloc en format digital els dies 5 i 6 de maig 

La reunió del Consell Rector de l’Institut Municipal d’Ocupació, convocada per la presidenta accidental, Marta Gispert, ha aprovat avui el conveni de col·laboració amb Fira de Lleida per organitzar i posar en marxa la nova edició del Saló de la Formació i Ocupació, formaOcupa. 

El Saló, que es va presentar ahir a Fira de Lleida, se celebrarà en format digital els dies 5 i 6 de maig, amb la participació de seixanta empreses i prop de tres-cents centres educatius. Té com a objectiu esdevenir un punt de connexió entre la ciutadania i el món empresarial. 

Les persones interessades a inscriure’s poden fer-ho a la seva web. L'espai de trobada online de formaOcupa ofereix orientació i assessorament al jovent i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral, a la vegada que mostra les possibilitats d’ocupació i l’oferta acadèmica i de cursos de formació ocupacional, certificats de professionalitat i formació contínua i altres cursos. També s’ofereixen serveis i assessorament per a l’impuls a l’emprenedoria i l'autoocupació.

Es pot demanar cita en format teletrucada per rebre orientació i assessorament a partir d’aquest dimecres, 28 d’abril.