L’IMO ofereix diversos tallers al Saló FormaOcupa per millorar les oportunitats laborals

Informarà dels seus serveis i permetrà conèixer l’experiència de persones que hi han participat, així com les activitats programades per saber com accedir al món laboral o reorientar-se professionalment La Paeria, a través de l’IMO, organitza el Saló Formació i l’Ocupació de Lleida, juntament amb Fira de Lleida i el Departament d’Educació de la Generalitat

L’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí ha preparat diverses activitats en el marc de FormaOcupa, Saló de la Formació i Ocupació de Lleida que se celebra en format digital, per facilitar als visitants allò que necessiten saber per decidir o reorientar el seu futur professional. L’IMO oferirà assessorament personalitzat per millorar les competències, trobar feina, impulsar la seva carrera professional o emprendre un negoci.

La Paeria organitza a través de l’IMO aquest Saló, els dies 5 i 6 de maig, conjuntament amb Fira de Lleida i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Es promou amb la voluntat de donar a conèixer els serveis que hi ha al territori per a la millora de l’ocupabilitat de les persones amb la millora del seu itinerari formatiu i professional.
L’IMO, com a organisme municipal encarregat de la gestió de les polítiques actives d’ocupació, ha previst tallers pràctics, contactes amb empreses, orientació acadèmia i ocupacional, oportunitats laborals o formació per a la millora professional, entre altres. Les persones que visitin el Saló podran conèixer de primera mà l’experiència de persones que han pres part en serveis de l’IMO i participar en tallers pràctics, workshops, etc. Així, s’han programat activitats, com el taller “Les empreses et volen conèixer: connecta’t i presenta’t”, on es podrà aprendre a fer un “elevator pitch”, un microdiscurs de presentació i posar-lo en pràctica amb empreses empleadores de Lleida, i el taller “Com fer l’entrevista per videoconferència”, que dona consells i eines de comunicació efectiva per a superar amb èxit les entrevistes per videoconferència. Un altre apartat al qual es tindrà accés és el de les ofertes que es gestionen al Servei d’Intermediació Laboral de l’IMO.
FormaOcupa és hereu de la Fira de Formació i Treball, que va sorgir el 2009. L’any passat no es va poder dur a terme degut a la covid-19 i enguany es farà de manera virtual.