<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34982>>.

L’Operació Cultura de TV3 i iCat passa per Lleida

Un espectacle inèdit sacsejarà la tarda del diumenge les quatre capitals catalanes, amb 15 actuacions musicals, en sengles concerts itinerants en un “moviment rodat”

Un espectacle inèdit sacsejarà la tarda del diumenge les quatre capitals catalanes, amb 15 actuacions musicals, en sengles concerts itinerants en un “moviment rodat”

La música en directe serà el centre d’una acció cultural inèdita que sacsejarà demà les ciutats de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida, amb 15 músics que seran els protagonistes de quatre concerts itinerants en un moviment rodat.

Operació Cultura és un espectacle mai vist fins ara, ideat per Jair Domínguez i Peyo, els populars presentadors de TV3, on està previst que passin coses imprevistes, amb la música en directe com a protagonista, i que servirà de colofó a la quinzena cultural que es va posar en marxa sota el lema #ImpulsemCultura.
Maruja Limón, Koers, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic i La Pegatina, a Lleida; The Tyets, DJ Hitch i DJ Blanca Ross, a Barcelona; Porto Bello, Sabor de Gràcia, Gertrudis i Miki Núñez, a Tarragona, i The Sey Sisters, Festucs, Joana Serrat i Sidonie, a Girona, seran els artistes que faran moure el diumenge al seu ritme.
TV3 serà testimoni de tot el que passi a les quatre ciutats. A més, es podran seguir tots els concerts en directe, íntegrament, a iCat i al canal de TV3 a YouTube.
iCat, l'emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio, emetrà diumenge en directe les 15 actuacions que es faran des de les quatre capitals catalanes. A partir de les 18 h connectarà amb diferents espais amb la transmissió del periodista musical de l'emissora Franc Lluís Giró.