<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35011>>.

La Paeria dona suport a la cursa virtual solidària "Km contra el càncer infantil. Suma Km amb el Pau"

El regidor d'Esports, Ignasi Amor, s'ha trobat avui amb el Pau Odina, el nen que impulsa aquesta iniciativa per recaptar diners per la recerca

El regidor d'Esports, Ignasi Amor, s'ha trobat avui amb el Pau Odina, el nen que impulsa aquesta iniciativa per recaptar diners per la recerca

El regidor d'Esports i Activitat Física de la Paeria, Ignasi Amor, ha mantingut aquesta tarda una reunió telemàtica amb en Pau Odina Suñén, un nen de 13 anys d'Alpicat que impulsa el projecte de cursa virtual "Km contra el càncer infantil. Suma Km amb el Pau", per mostrar-li el suport de la Paeria a aquesta iniciativa solidària per recaptar fons per la recerca contra el càncer pediàtric.

La cursa virtual va iniciar-se aquest dilluns i estarà oberta fins el 23 de maig. Tothom qui vulgui pot participar-hi triant distància (5K o 10K) i modalitat (corrent, caminant o en bicicleta) i fer-ho des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, registrant l'activitat mitjançant una aplicació de mòbil.

Els diners recaptats amb la campanya es destinaran íntegrament a l'Equip de Recerca Traslacional de Càncer Infantil de l'VHIR d'l'Hospital Vall d'Hebron. La iniciativa té com a objectiu promoure l'activitat física i sensibilitzar i donar a conèixer la necessitat de dedicar més recursos a la recerca en aquest àmbit.

El principal impulsor d'aquesta iniciativa és el Pau Odina, a qui al novembre de 2019 li van diagnosticar un osteosarcoma i que porta des de llavors en tractament.