El Consell de Zona 9 informa dels projectes del grup de dinamització

En la sessió d’aquesta tarda, s’ha posat en comú el treball realitzat per aquest equip a la Mariola, Turó de Gardeny i entorns, i s’han explicat els disseny proposats sobre inserció laboral, escola d’arts, festes majors, mediació comunitària, Iftar comú i esport a l’aire lliure

Els veïns i les veïnes de la Mariola, Turó de Gardeny i entorns han celebrat avui el seu Consell de Zona per tractar els dubtes, les inquietuds i les propostes que els afecten. La regidora de Participació Ciutadana, Elena Ferre, i el regidor, Jaume Rutllant, que és regidor d’aquest barri, han participarat en el consell, al Centre Cívic de la Mariola, en què s’ha parlat de l’acció de la Paeria en aquesta zona. En la sessió, s’ha posat en comú el treball que ha realitzat el Grup de Dinamització (Comissió Permanent) els darrers mesos i s’ha informat del disseny de sis projectes.

L’equip comunitari ha plantejat 6 àrees concretes:
-projecte inserció laboral mitjançant cooperatives
-projecte de mediació comunitària
-projecte Escola d’arts i festival de teatre
-projecte Festes majors
-projecte Iftar Comú
-i projecte Esport a l'aire lliure
En el Consell d’aquesta tarda s’ha aprovat la creació de les comissions específiques encarregades de desenvolupar els projectes “Escola d’arts i festival de teatre” i “Festes”.