La Paeria es reuneix amb la Plataforma Integra

Ambdues parts han acordat establir un diàleg directe i periòdic per tractar assumptes d’interès per a la ciutat, per contribuir a la convivència i per fomentar polítiques d’integració

El paer en cap, Miquel Pueyo, i la tinent d’alcalde Sandra Castro s’han reunit aquest dijous a la Paeria amb els representants de la Plataforma Integra, encapçalada per Mouad Boukaibat. En aquesta trobada, s’ha acordat establir un diàleg directe i periòdic entre ambdues parts per tractar temes d’interès per a la ciutat, per contribuir a la convivència i per fomentar polítiques d’integració. L’alcalde ha posat en valor la diversitat en l’origen d’aquests col·lectius i la riquesa que aporta culturalment a la societat.
En el marc de la reunió, s’han establert vies de comunicació per fer arribar la formació que s’està impartint a l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí, així com els recursos de la Paeria que estan al seu abast.
La Plataforma, creada amb la unió i integració de diferents associacions, col·lectius i persones físiques de diferents cultures i ètnies. Està formada per: Mali Dayana, Colectivo de Venezuela, Guinea Conakry, Colectivo de Bolivia, Colectivo de Costa de Marfil, Asociació cultural àrab ATLAS, Ascociación cultural árabe, Colectivo de Gambia, Mauritania Asociación, Asociación Cultural Islámica BARBAHARI, Chabab al Amal, Comunidad de las jóvenes musulmanes, Socio-cultural Nostalgia, Pres Camerún, Colombia Lleida, Fulbe Fuladuu Kolda, Ghaneses Lleida, Comunidad Islámica Alouma Lleida, Asociación Islámica , Asociación Cultural Islámica de la Bordeta, Colectivo Hispano Uruguayo, Colectivo de Pakistán, Colectivo de Senegal i Colectivo de Argentina.