<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35102>>.

La regidora Gispert es reuneix amb la nova junta de l’Associació Slow Shop Lleida

Entre altres, s’ha subscrit la necessitat de col·laborar en la sensibilització i la conscienciació sobre el petit comerç a la ciutat

Entre altres, s’ha subscrit la necessitat de col·laborar en la sensibilització i la conscienciació sobre el petit comerç a la ciutat

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, s’ha reunit amb la nova junta de l’Associació Slow Shop Lleida, amb la nova presidenta, Rosabel Trench, al capdavant. En el decurs de la reunió, Gispert i les membres de la junta han subscrit la necessitat de col·laborar per consolidar objectius en comú, com la sensibilització i la conscienciació sobre el petit comerç en el relat comercial de la ciutat. D’aquesta manera, ha dit Gispert: “s’estableix un lligam amb la dinamització de l’economia global, el foment de les bones pràctiques en comerç i el consum responsable”.
Slow Shop Lleida és una associació de més de 20 comerços i serveis de la ciutat, que té com a objectiu el foment del comerç de proximitat, la sostenibilitat econòmica, la humanització dels barris, la creació de llaços entre les comunitats i sinergies entre els comerços.
A banda, de la presidenta, Trench, també han participat en la trobada la vicepresidenta, Jasmina Oms; la tresorera, Helena Olivera, i la secretària, Mercè Calvet.