La regidora Elena Ferre coneix l’activitat que promouen les AV de Zona Alta i Partida Montserrat

Ha conversat amb els i les representants de les juntes d’ambdues entitats, encapçalades per Glòria Ferrer i Joan Rogés, respectivament, i ha destacat la seva contribució al teixit associatiu de la ciutat

La regidora de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció, Elena Ferre, s’ha reunit avui amb els i les representants de les juntes de les associacions de veïns de Zona Alta i de Partida Montserrat. En ambdós casos, la regidora ha conegut l’activitat que duen a terme i la seva aportació al teixit associació de la ciutat.
Ferre ha visitat al migdia les instal·lacions del local social de l’AV Zona Alta, amb la seva presidenta, Glòria Ferrer. L’entitat va ser fundada l’any 1988 per canalitzar les opinions dels veïns/es en tot allò referent a matèria urbanística, esportiva, sanitària, cultural, recreativa i de prestació de serveis municipals, així com emparar totes aquelles iniciatives tendents a millorar l’entorn socioeconòmic de l’esmentada zona.
Igualment, a la tarda la regidora ha mantingut una trobada telemàtica amb l’AV de la Partida Montserrat, amb Joan Rogés al capdavant, qui li ha traslladat algunes propostes de millora per a la zona. L’entitat impulsa activitats culturals, formatives, populars o esportives, entre altres, i també vetlla per avançar en allò que es refereix a les explotacions agràries per afavorir el benestar i el gaudi de les persones que viuen a la partida.