La Paeria inicia el procediment d’aprovació del Compte General de 2020

La Comissió Especial de Comptes l’ha informat favorablement i ara tothom disposarà d’un termini de 15 dies per presentar-hi al·legacions

La Comissió de Govern Obert, Economia i Participació de l’Ajuntament de Lleida, constituïda com a Comissió Especial de Comptes, ha informat avui favorablement el document del Compte General de l’any 2020, que quedarà a disposició de tots els grups municipals i del públic en general. S’exposarà al públic per termini de quinze hàbils, durant el qual es poden presentar reclamacions, reparaments o observacions, els quals seran examinats per aquesta Comissió.

El Compte General integra els comptes de l’Ajuntament, un cop tancada ja la liquidació del pressupost 2020, i hi suma els de la resta d’entitats que en depenen, com són l’Institut Municipal d’Ocupació “Salvador Seguí”, Turisme de Lleida i l’Empresa Municipal d’Urbanisme SL. També inclou la documentació comptable de les societats CNC, SA i Mercolleida SA; dels consorcis Consorci Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Consorci per a la gestió del servei de TDT local demarcació Lleida, el Consorci per a la gestió del servei d’acolliment de persones sense llar i el Consorci Turó de la Seu Vella de Lleida; i de les fundacions Teatre de la Llotja, Lleida 21 i Fundació del Paisatge de Lleida.

Els documents que consten en aquests comptes anuals són el Balanç, el Compte de resultat econòmic patrimonial, l’Estat de canvis en el patrimoni net, l’Estat de fluxos d’efectiu, l’Estat de la liquidació del pressupost, l’Estat de l’endeutament, la Memòria, una Memòria justificativa del cost i rendiment dels serveis públics i l’Informe d’intervenció.

Altres temes tractats a la comissió

Durant la comissió d’avui també s’ha donat compte dels estats d’execució dels pressupostos de l’Ajuntament, organismes autònoms i empreses municipals a 31-03-2021 i d’una modificació de crèdits al pressupost de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí 2021.

A més, s’ha donat compte de la subvenció i el conveni de col·laboració per a l’impuls i enfortiment organitzatiu, estructural i de foment del voluntariat amb la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida (FAV Lleida) per a l’any 2021, que amb una dotació de 35.000 euros.