<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35126>>.

Campionat d’Espanya Cadet Femení de Clubs, del 18 al 24 de juny

Els 32 millors equips de tot l’Estat es donaran cita a Lleida i a Torrefarrera

Els 32 millors equips de tot l’Estat es donaran cita a Lleida i a Torrefarrera

El regidor d’Esports de la Paeria, Ignasi Amor, ha expressat avui la seva satisfacció perquè Lleida, juntament amb Torrefarrera, pugui acollir finalment el Campionat d’Espanya Cadet Femení de Clubs que s’havia de disputar l’any passat i que es va haver d’ajornar per la pandèmia.

La Federación Española (FEB), mitjançant la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i la Territorial de Lleida (FTL), ha atorgat a l’Ajuntament de Lleida l’organització d’aquest campionat que se celebrarà del 18 al 24 de juny. Acollirà els 32 millors equips de tot l’Estat, en representació de les diferents Comunitats Autònomes. Els partits es jugaran als pavellons Barris Nord, Agnès Gregori, Pardinyes i de Torrefarrera.

650 esportistes

S’espera la participació de 650 esportistes, entre jugadores, tècnics i àrbitres, a més de les famílies acompanyants i altres representants que assistiran a l’esdeveniment. Es preveu que més de 3.000 persones visitin la ciutat amb motiu del campionat.

A la roda de premsa de presentació, celebrada aquest matí al Pavelló Barris Nord, a més d’Ignasi Amor han assistit l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre; Helena Martínez (Diputació de Lleida), Joan Segura (representant SGEAF a Lleida), Ferran Aril (vicepresident de la FEB i president FCBQ), Javier Calles (vicepresident FTL i vicepresident FCBQ) així com Berni Tamames i Laura Ballespí, en representació dels Clubs Lleida i Torrefarrera.